top of page

descobreix la casa

La casa de colònies es troba al nucli de Puigpardines, veïnat que pertany al terme municipal de la Vall d’en Bas (La Garrotxa). La casa està situada als peus del Puigsacalm, on els boscos de roures i alzines s’ajunten amb els conreus de la plana. Es troba al costat de l’església de Santa Maria de Puigpardines i havia estat l’antiga Rectoria. La instal·lació està legalitzada amb el número 267 per la Generalitat de Catalunya. La casa és oberta tot l'any i està destinada a donar allotjament a grups d’infants o de joves que participen en activitats educatives, culturals o de lleure organitzades per escoles o associacions juvenils.

No disposa de servei d’àpats, però s’ofereix amb dret a cuina. 

CAPACITAT MÀXIMA

76 places

wi-fi

WiFi disponible

cuina

Dret a cuina, equipada. Plats i coberts

MÍNIM ESTIU

40 places

calefacció

Calefacció central

neveres

Disponibilitat de neveres i congeladors

MÍNIM HIVERN

20 places

llar de foc

Disponible a 1 sala

piscina

Piscina Municipal a

Les Preses (3km)

HABITACIONS

7 (diferents capacitats)

mantes

Disponible per cada llit

bosc propi

Arbreda, bosc i prats propis

sales

4 sales

coixins

Disponible per cada llit

aparcament

Possibilitat d'arribar en Bus

INTERIOR

A la planta baixa trobem el vestíbul, una sala taller, el menjador i la cuina (amb la zona de fred, rentaplats i rebost). Repartides entre la primera i segona planta trobem 5 habitacions amb capacitat per a 6, 12, 12, 22 i 23 persones a la primera i segona planta. Hi ha tres mòduls de lavabos i dutxes. Disposa també de dues habitacions de dues places per infermeria i cuiners. Hi ha dues sales, una amb llar de foc i dues terrasses exteriors. Tota la casa té calefacció central. Actualment no està adaptada.

EXTERIORS

Al costat de la casa trobareu un porxo (o cabana, com en diuen a la Garrotxa) on podeu trobar aixopluc. A davant, l'era ofereix un espai ampli on fer activitats i zona d'aparcament. Al voltant trobareu diferents prats i boscos que formen part de la finca on podreu reposar, organitzar jocs, activitats de natura o simplement gaudir del paisatge. L'església es troba a la part posterior, antigament annexada a la casa de colònies al ser aquesta l'antiga rectoria.

“Puigpardines és silenci. Un racó tranquil on la teva mirada va reseguint pausadament el paisatge gaudint de cada racó.”

“El millor són els espais exteriors i la seva ubicació. Perfecte per fer moltes excursions”

“Un respir de tranquilitat entre la plana de conreus i els contraforts del Puigsacalm. Hi voldràs tornar!”

bottom of page