top of page

CONTACTE

Si voleu rebre més informació o fer una 

consulta, si us plau contacteu amb nosaltres omplint el següent formulari:

Antiga Rectoria de Puigpardines

17178 - La Vall d'en Bas

 

Tel: 607 999 602

Email: puigpardines@gmail.com

Moltes gràcies! Hem rebut el teu missatge. En breu ens posarem en contacte.

COM ARRIBAR-HI

Coordenades

42.139326 (42º 8' 21.57" N)

2.428906 (2º 25' 44.09" E)

Des de Palafrugell

Sortir per la C-31 en direcció a Llofriu. Seguir per la C-66 i travessar La Bisbal, Corçà i Celrà. A Sant Julià de Ramis seguir per la C-66 en direcció a Banyoles fins a travessar Serinyà. Abans de Besalú manteniu-vos a l’esquerra i seguir en direcció A-26 Andorra-Olot i continuar per aquesta carretera. Passat els túnels de Castellfollit, sortir per N-260 en direcció a Olot (Nord)/Eix Pirinenc/Sant Joan les Fonts/La Vall de Bianya/Camprodon/Ripoll. A la rotonda agafar la tercera sortida per Carretera de la Canya. A la rotonda agafar la segona sortida per carrer Zamenhof, en direcció Vic/Sant Coloma/Santa Pau. Continuar per c/Portbou i tot seguit per Av. Sant Jordi fins la rotonda de sortida d’Olot. Agafar la tercera sortida per Av. de Santa Coloma/C-152 i seguir en direcció Les Preses. Al semàfor de les Preses, girar a la dreta per c/Sant Sebastià/GIP-5226 en direcció a El Mallol i Sant Privat d’en Bas durant 1,5km aproximadament. Girar a l’esquerra en direcció Puigpardines/Can Trona/Sant Esteva d’en Bas. Uns 100 m després del pont, girar a la dreta passant pel costat del Mas Busca. Girar a l’esquerra en direcció a Puigpardines i seguir la carretera fins arribar a la destinació (Temps total aproximat: 1,20h).

Des de Girona (per Salt)

Sortir per la N-141en direcció Bescanó. Travessar Bescanó i Vilanna en direcció a Anglès. A Anglès, a la rotonda agafar la segona sortida per c/de les Fàbriques i seguiu per la C-63. A la següent rotonda prendre la segona sortida i continar per la C-63. Travessar la Cellera de Ter, Amer, Les Planes d’Hostoles i Sant Feliu de Pallarols. Després del túnel de Sant Esteve d’en Bas, a la rotonda agafar la primera sortida per C-152. A la rotonda de La Serra continuar per la GIV-5273 per la carretera de Sant Esteve a Ridaura. Passada la Cooperativa de la Vall d’en Bas, girar a l’esquerra i la següent novament a l’esquerra, seguint els indicadors de Puigpardines fins arribar a la destinació (Temps total aproximat: 50 min).

Des de Barcelona

Sortir de Barcelona per Gran Via de les Corts Catalanes i continuar per la C-31 en direcció Trinitat-Girona-Mataró-Badalona. Agafar la sortida 209 i seguir per C-58. Girar a la dreta per la C-33 en direcció A7(autopista peatge)-Girona-França i agafar la sortida 2 Parets-Vic-Puigcerdà per la C-17. Seguir per la C-17 en direcció Vic-Puigcerdà (per Lliçà de Munt seguir per C-17/Autovia de l’Ametlla). Passat Vic, agafar la sortida 69 direcció Olot-Manlleu-Torelló Sud i seguir per la C-37. Després dels túnels, a la primera rotonda agafar la sortida 3 en direcció C-152. A la rotonda de La Serra continuar per la GIV-5273 per la carretera de Sant Esteve a Ridaura. Passada la Cooperativa de la Vall d’en Bas, girar a l’esquerra i la següent novament a l’esquerra, seguint els indicadors de Puigpardines fins arribar a la destinació. (Temps total aproximat: 1,30h)

bottom of page